expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

12 Haziran 2022 Pazar

Pandemiye Veda & Yaza Merhaba Etkinliği




Geçtiğimiz günlerde  Sevgili Blog yazarı arkadaşlarım  Yasemin & Sevinç tarafından düzenlenen etkinlikte Pandemiye Veda & Yaza Merhaba , demek üzere bir araya geldik... 


          Sevgili Yasemin  yaseminkokulubirhayat ile Sevgili Sevinç  Sendeincelcom  organizasyonuyla yine ve  yeniden birleşti güzel kalpler...
Keyif , muhabbet ve güzelliklerle dolu bir buluşmaya vesile oldu iki güzel can .
Uzun zaman ardından gerçekleşen bu güzel buluşma hepimize çok iyi geldi .
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik...








 Etkinliğimizde bizlerle olan çok değerli sponsor firmalarımız birbirinden  güzel hediyeleriyle bizlerin yanında oldular , destek veren değerli sponsorlarımız hakkında kısaca bilgi aktarmak istiyorum siz değerli okurlarımıza...



  Bade Naturall

Doğa'ya, Doğal'a ve Öz’e Dönme Vakti!

Doğaya ve doğanın gücüne inananlar için başlayan yolculuğumuzda gerçek güzelliğin içte gizli olduğunu ve bunu harekete geçirecek tek gücün de #GerçekDoğallık olduğuna inanıyoruz.

Bu inançla, güzel görünmek bir yana; doğal kalmak, doğallıktan beslenmek, doğayı ve doğaya ait olanı korumak, doğanın mucizevi gücüyle iyi hissetmek ve iyi hissettirebilmek bizim felsefemiz. 

Şimdi; Doğa'ya, Doğal'a ve Öz’e Dönme Vakti!

Doğa'ya ve Doğal'a olan Gerçek Aşk:Bade Natural.

Deniz kum Güneş ve Bade Naturel San serisi!

Yaz günlerinde de gerçek doğallık her anımıza eşlik etsin diye doğanın gerçek gücünden aldıkları ilham ile %100 doğal içerik ve %100 doğal filtrelerden oluşan Bade Natural Sun serisini formüle etmişler.

Bade Natural 50 SPF Güneş Koruyucu Yüz Ve Vücut Kremi 

SPF 50 ile cilt için ileri düzey koruma sağlar. 

Zararlı güneş ışınları; UVA ve UVB’ye karşı kalkan görevi üstlenir.

%100 doğal filtreler ile formüle edilmiştir.

Zinc Oxide ile, sebum dengesi sağlar, sivilcelenmeye ve yağlanmaya sebep olmaz.

Doğal filtreler ile güneş ışınlarına karşı en hassas bakımı sağlar.

Cilt bariyerinin korunmasını destekler.

Cildin beslenmesine ve korunmasına katkı sağlar

Antioksidan etki ile cildin yenilenmesini destekler.

Cildi hasara uğratacak serbest radikallerin zararlarına karşı cildi korur ve serbest radikallerin oluşumunu engeller.

Fotoyaşlanma, güneş ışınlarının sebep olabileceği yaşlılık belirtileri, lekelenmeler ve kırışıklıkları önler.

Waterproof formülü ile, su ile temasında dahi güneşe karşı cildinizi korumaya devam eder.

Temel İçeriği : Hindistan cevizi yağı, shea yağı, nar çekirdeği yağı, kenevir tohumu yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, havuç tohumu yağı, kakao yağı, kakao tozu, susam yağı, tarçın yağı, lavanta yağı, ıtır çiçeği yağı.

Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilir. 

Ürünlerin tamamı dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez.Doğa dostudur.Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Bade Natural Güneş Sonrası Aloe Vera Jel :Yoğun nemlendirme özelliği ile güneş bakımınızı tamamlayan bir ürün.

Cildinizi tazeler ve besler.

Güneş sonrası yaşanacak kuruluğu alarak yumuşak ve nemlenmiş bir cilde sahip olmanızı sağlar.

İçeriğinde bulunan nane suyu ile cildinizde serinlik hissi sağlar.

Lavanta suyu ile cildi rahatlatır ve hoş bir koku verir.

Aloe vera suyu ile cildi canlandırır.

Tüm cilt tipleri için kullanımı uygundur.

 İçeriği : Nane suyu, lavanta suyu, aloe vera suyu.

Bade Natural Güneş Sonrası Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?

Güneşe çıkmadan önce ve güneş sonrası tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz. Formülü sayesinde güneş bakımınızı tamamlayan bir üründür Teşekkürler Bade Natural Ailesi... 




Ceres Yayınları

Etkinliğimizde Ceres Yayınları bu iki güzel kalemden dökülen incileri, yeni eserleri Sevgili Sevgi Keleş sevgikelesofficial " Her Gün Bir Mucize " ve Sevgili Fidan Güzel @fidanguzel " Kendinle Tanış Parayla Barış" kitapları ile bizlerleydi...

Mucizelerin oluşmasını beklemeniz mi yoksa onları yakalamanız mı gerekir?

Mucizeler çağrılır mı yoksa onlara kapılar mı açılır?

Bu soruların cevaplarını arayacağımız Sevgili Sevgi Keleş'in yeni kitabı ile birlikte yaşamamızdaki dönüşümü başlatmayı seçiyoruz.

Sizler de buna gönüllü iseniz ve yaşamınızın sorumluluğunu üstlenerek bu dönüşümün başlatmayı arzu ediyorsanız daha iyi bir siz olmayı daha neşeli daha kendinden emin daha kendini büyütmüş olmayı hedefliyorsanız doğru kitabı buldunuz demektir Sevgi Keleş...



Para bir kağıttan ya da ekonomiden ibaret değil . Para bir enerji , bir inanç kalıbı ve hatta deneyimlerimz.

Çocukluğumuzda para ile ilk tanışmamız ebeveynlerimizin kulağımıza para ile ilgili fısıldadıkları, yetişkin olduğumuzdan para ile olan bağımızı oluşturur.

Kendisi ile tanışmayan hayatla tanışamaz, hayatla tanışmayan parayla barışamaz.

YAŞAM, yaratımlarını An'da yaptığın muhteşem bir yolculuk. Yolculuk nereye dersen senden sana..

Fidan Güzel



Bu iki güzel kitapla bizleri  buluşturan değerli yazarlarımıza ve Ceres Yayınları 'na Teşekkürlerimle...

Kitaplar ışığımız olsun ve her daim yolumuzu aydınlatsın...



 Clarte Aromatheraphy Clarte ; Işık , aydınlık demektir.

Cildinize bedeninize ruhunuza ve evlerinize doğanın aydınlığından süzülen ışığı sunabilme Fikri Karadeniz'in çam ormanlarının kokusundan başı dönerek büyümüş bir kadın ile huzuru tabiatın sakinliğinde bulan bir adamın bitmek bilmeyen merakları ve hayranlıklarının ilhamıyla oluşan firmanın yegane amacı %100 doğal içeriklerden oluşan ürünler eşliğinde arama terapiyi hayatınızın bir parçası haline getirerek doğanın bize sundukları ile cildinizi ve ruhunuzu beslemektir... 

 Çay Ağacı Yağı! Hint Defnesi olarakta bilinenÇay ağacı bitkisi Avustralya ve Yeni Zelanda’da yetişen odunsu bir bitki olup uçucu yağlar içerir. 

Avustralya’da pek çok hastalığa iyi geldiği anlaşılan ve yüzyıllar boyunca bu bitkinin yağı damıtma yöntemiyle elde edilip pek çok sağlık sorunun tedavisi için kullanılmaya başlanmıştır. Sahip olduğu antiseptik ve antibakteriyel içeriği sebebiyle pek çok cilt sorununa yahut enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde olumlu sonuçlar ortaya koyar. 

Çay Ağacı Yağı cilt bakımının ve cilt temizliğinin vazgeçilmezleri arasında olan Çay Ağacı Yağı  Ne İşe Yarar ?

Cilt temizliğinden saç bakımına ve dezenfektan işlemlerine kadar güçlü hijyen içeriğine sahip olan Çay Ağacı Yağı’nın faydaları nelerdir kısaca bir göz atalım ne dersiniz?

Çay Ağacı ve Cilt Bakımı  ;Aknelerle olan mücadelenize destek sağlarAkne  karıştı bakım yapar kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur akneye eğilimli ciltler için uygundur.

Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Bölgesel olarak kullanımında çok az miktarda alarak cilt sorunu üzerinde doğal çay ağacı yağı uygulanabilir.

 Pürüzsüz bir cilt görünümüne yardımcı olur. Cildin sebum dengesini kontrol altına alır.Siyah noktaların giderilmesini destek sağlar.Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini ve böylelikle sıkılaşmasını Sağlar. 

 Cilt Bakımınızda dilediğiniz bir sabit yağ içerisine, 4-5 damla  Çay Ağacı yağı ekleyin ve temiz cilde dairesel hareketler ile uygulayın.Doğal makyaj temizleyicisi olarak Kullanılabilir .

Renk eşitsizliklerini giderir. 

Tırnak bakım yağı olarak kullanılabilir. Tırnaklarının güçlenmesini sağlar. 

Saç Bakımında :Saç derisinin nemlenmesini sağlar. Saçın yağlanmasını engeller. Saçta Kepek oluşumunu engeller ve var olan kepekleri yok eder.

Haftada bir ya da iki kez su veya sabit bir yağ ile seyrelttiğiniz Çay Ağacı Yağı’nı saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. Sonrasında ılık su ile durulayabilir veya saçlarınızı şampuanlayabilirsiniz. Dilerseniz, Çay Ağacı Yağı’nı şampuanınıza, saç bakım yağlarınıza veya durulama suyunuza ekleyebilirsiniz. 

Çay Ağacı Yağı hijyenik  özelliği ile ortam temizliğininde en iyi alternatifleri arasında... 

Çay Ağacı Yağı’nı, isterseniz difüser veya buhurdanlıklarınıza damlatarak yaşam alanınızın havasını değiştirerek tazeleyebilir, dilersenizde doğrudan temizlik yapacağınız alanlarda suyla seyrelterek doğal temizlik ve ev bakımı ürünü olarak da kullanılabilir. 

Çay Ağacı Yağının Kullanım Önerisine Gelecek Olursak :50 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Uçucu yağlar bitkilerin Keskin yerinden üretilen yağlardır sabit bir yağ ile seyreltilmeden cilde uygulanmamalıdır...

Ayrıca temizlik maddelerinin içerisine 5 - 10 Damla ekleyerek doğal dezenfektan olarak kullanabilirsiniz. 

Etkinliğimizin sponsorları arasında olan Clarte Aroma Teraphy tarafından #hediye olarak gönderilen bu güzel ürün için teşekkürler.






    Fıstık Ezmecim  Bir kadın girişimci olan Sevgili Aysu Kalaycı  tarafından bizlere gönderilen Fıstık ezmesi tamamen '' El üretimi olup '' Ev yapımıdır ". Bizler için özenle seçmiş oldukları fıstıkları Türkiye'nin en lezzetli fıstıklarının yeyiştiği Osmaniye'den her hafta taze getirtip bizler için özenle hazırlıyorlar. 

Fındıklar ise her hafta Giresun'dan taze olarak geliyor. Katkı koruyucu tatlandırıcı ve benzeri şeyler içermemekle birlikte bizlere göndermiş oldukları kakaolu fındık ezmesi tek kelimeyle efsaneydi diyebilirim. 



Fındık, şekersiz ham Kakao ve az miktarda bal karışımından oluşan bu nefis fındık ezmesinden çok lezzetli bir kurabiye hazırladım ve tarifini de insragram sayfamda sizlerle paylaştım. 

Sizlerin de sipariş verip  mutlaka  denemenizi tavsiye ederim bu iki güzel ve lezzetli ürünleri...







 Hc Care 

Sponsorlarımız arasında bulunan   Hc Care bizleri iki güzel ürün hediyesi ile mutlu etti...

Saç bakım ürünlerini severek kullandığım markanın, cilt bakım ürünlerinden de kısaca bahsetmek istedim  sizlere...

Hc Care Anti-Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Günlük Krem Argireline, Matrxyl 3000, Hyaluranic Asit, Eniden diriliş bitkisi, Cvitamini ve Vitamin E gibi doğal aktif bileşenler ve peptitler ile kırışıklık ve yaşlanma belirtilerine karşı bakım sağlamak üzere geliştirilmiş. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun bir krem...

Hc Care Lightening Peeling Cleanser (Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas avucu ajanlar yardımıyla cildi kuruluğu neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı vecilt görünümünü yeniden canlandırmayı destekler.Kuru ciltler çok iyi bilir bu pul pul dökülme sorunlarını mevsim değişikliklerinde çok daha fazla veryansın ettiğim ve tiroid rahatsızlığı nedeniyle sıkça yaşadığım bu duruma karşı son dönemde denediğim en etkili jel sabun diyebilirim miss kokusu ve kullanım ardından yarattığı o yumuşacık his beni kendisine bağladı ibundan sonra tek tercihim olacak bu ürün kesinlikle...

Benim için ideal bir özelliklere sahip olan  her iki ürün de elimdeki nemlendirici ve peeling bitmek üzereyken gelmesiyle hemen kullanmaya başladım  çok memnun kalacağımı özelliklerini okurken ve firmanın başarılı ürünleri gereği zaten biliyordum ama  nemlendirici formülü yüzeysel kirleri ve ölü hücreleri kolayca temizlerken cildi pürüzsüz ve yumuşak bırakmak üzere geliştirilmiş olan ürün cildime umduğumdan da çok iyi geldi.


Neredeyse tüm vaadlerini yerine getiren bu ürünleri de  diğer saç bakım ürünlerinde yakaladığı başarıyı yakalamış diyebilirim. Hc Care Anti-Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Günlük Kremi kullanmaya başladığımdan bu yana çok kuru olan cildimi nemlendirmesi olağanüstü üstelik ağırlık ve yapış yapış  hissi  olmadan yok gibi ,kolayca cilde yayııyor ,hızlı emiliyor verdiği o rahatlık  hissi anlatılmaz ayrıca cildimi sağlıklı ve nemli gösteriyor beni çok kuru cilde sahip olan okurlarım çok iyi anlayacaktır eminim ki...

 Ayrıca bu ürün cilt rengine dengeleyerek aktiflemeye Ferah ve ışıltılı görünüm kazandırmasına da  yardımcı oluyor.....

Bu iki güzel #hediyeniz için teşekkürler https://www.hc.com.tr/  Ailesi...




Highgenic   Temizlik hepimizin en çok önem verdiği husus ve işimizi kolaylaştıracak ürünlere her daim  ihtiyaç duyduğumuz aşikar.

Hemen hemen  herkesin bildiği sirkenin faydaları ,ev temizliğinde kullandığımız da ortamı nasıl dezenfekte ettiğini Highgenic Sirkelim organik lavanta yağları ile güçlendirilmiş kokusuyla boya, koruyucu, petrol türevi içermeyen dermatolojik olarak test edilmiş .

Mutfak banyo çamaşır ve bulaşık makinelerinde ve seramik yüzeylerde de güvenlik kullanabileceğimiz bir ürün...

Yalnız bir hatırlatma Mermer yüzeyde ve asitlere karşı hassasiyet gösteren malzemelerden kullanmayın.✋

Çünkü ben başka bir ürünü kullandım ve böyle hafif noktalamalar bıraktı diyebilirim mermerinde O yüzden bilgi vermek istedim dikkat edin lütfen ...

Çaydanlık ve çay kahve makinesinde de kullanmak istediğinizde 1 litre suya bir çay bardağı ilave ederek kaynatın içindeki tortular ve kireç yok olacak bolca durulamayı ihmal etmeyelim lütfen ...

 Aktif köpük Fırın, Ocak, Mangal : yanmış yağları kolayca temizleme özelliğine sahip ürün yüzeye tutunarak ovalama gerektirmiyor. 

 Fırın, mangal, barbekü, ocak aspiratör, tencere ve tavanın temizliğinde de kullanabileceğimiz bu ürün, aktif köpük teknolojisi ile zorluğu yağ lekeleri yanmış ve kurumuş yağ artıklarını uygulanan yüzeye tutunan üstün köpük formu sayesinde derinlemesine temizlemekte güçlü ve üstün aktif köpük teknolojisi Fırın, fırın tepsisi fırın telleri, mangal ve teli aspiratör ve aspiratör filtreleri yanmış tava tencere ve döküm ocaklarda da kullanılmakta...

HighGenic hemen hemen  her etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmaz, bu iki işlevsel ve güzel temizlik ürünüyle yine bizlerleydi. Teşekkürler HighGenic Ailesi... 



  İva Natura

İva Natura Güzelliğin Organik Hali...

@ivanaturaorganik Organik Etko Cosmos sertifikasına sahiptir.

 Etko Cosmos sertifikası  Organik malzemeler kullanılarak üretilen kozmetiklerle ilgili standardın adıdır. 

İva Natura markasına ait tüm saç ve cilt ürünleri ile bebek bakım ürünleri  organik sertifikaya sahip olmakla birlikte İva Natura içeriği %100 vegandır.

içeriğinde hiçbir hayvansal içerik bulunmamaktadır.

İva Natura ürünleri '' Temiz içeriklidir ''.

Tüm içerikler uluslararası geçerli organik standartlarına ıygundur.

Paraben, Gluten, Parafin içermez...

Bazı ürünlerin içerisinde bulunan parfüm bitki özlerinden elde edilen bitki esansıdır bu esans organik sertifikaya sahiptir soya lateks alüminyum, amonyak alkol Petrol silikon boya ürünleri mineral yağ ve SLS içermez İva Natura yerel üretimi destekler Anadolu'nun dört bir yanından topladığı bitkileri kullanarak organik kozmetik ürünleri üretir ve yerel ekonomiye destek olduğu gibi bitki yetiştiriciliğini güçlendirmeye yardımcı olur. Kadın Çiftçiler ile birebir temas halindedir.

#rengarenkyaz etkinlik sponsorlarımızdan biri olan Iva Natura'ya bu güzel #hediye leri için teşekkürlerimi gönderiyorum...





Jrsouschef  Her zaman olduğu gibi doğal ve sağlıklı olanın peşinden gidiyoruz, bizimle aynı duyguyu paylaşan çiftçilerle birlikte emekle işlediğimiz tamamı organik ürünlerimi size sunuyoruz diyen Jrsouschef, yaşamın mutfakta güzelleşecek yine o son dokunuşun lezzete dönüşebileceğini lezzetin bir fark yaratabileceğini, herkesin bir Şef edasıyla yemeklerini değiştirebileceğine inanıyoruz.

Biz topraklarımızın tadına güveniyoruz haz veren lezzetinin tazeleyen doğallığının insanı keşfe çıkaran kıvamının nereden geldiğini biliyoruz...

Çünkü o tohumu toprağa biz koyuyoruz hem ağzınızın tadını hem de alışkanlıklarınızı değiştirmeye geliyoruz diyen  Jrsouschef organik Market, tükettiğimiz besinlerin nasıl ve hangi şartlarda üretildiğini önemsedikleri için tarladan soframıza, doğanın bize verdiklerine emek ve özenle hazırlayarak getiriyorlar.

 Ürün gamında soslar ezmeler makarna sosları içecekler ve yemeklik menemen harcı organik domates püresi, domates salçası, organik kuru domates, organik nar ekşisi bulunmakta. 

Mutfağımızın besin değerini ve niteliğini artırmak yemeklerimizin kendine has araması ve güneşten damlayan lezzeti ile güzelleştiren soslarla tatlandırmak için JrSousChef kaliteli ve uygun fiyatlı ürün çeşitleri ile bizlere hizmet sunmaktalar...

Etkinliğimiz için bizlere ulaştırmış oldukları organik domates püresi, Nar suyu, organik Soğansız Menemen harcı ve Organik Nar Ekşisini mutfaklarımızda keyifle tüketeceğiz.

Markanın diğer ürün çeşitlerini de incelemek isterseniz https://jrsouschef.com/  sitelerini ziyaret edebilirsiniz...

Etkinliğimizde bizlere @jrsouschef tarafından #hediye olarak gönderilen bu güzel ürünler için teşekkürler.

Mutfakta bizler için  büyük kolaylık tariflerimize lezzet kattı bu güzel ürünler ...




Nestle @nestlekahvaltilikgevrekler 

Bazen damaklar sevdiği tatlarla buluşmak ister yaşınız kaç olursa olsun...

Çilek aşkına ...

Nestlé Çilek Aromalı renklendirici içermemesine rağmen süte bıraktığı o tatlış pembiş renk ve kokusuyla Nestlé Kahvaltılık Gevrekler birbirinden güzel çeşitleriyle sizleri çocukluğunuza götürecek o misss kokuya ve tada sahip...

 #rengarenkyaz etkinlik sponsorlarımız arasında olan Nestlekahvaltilikgevrekler 'e  gönderileri için teşekkürler...







Revox Laboratories tarafından Kuru saçlar için geliştirilmiş kepek karşıtı şampuan saçlarımızı yıkarken serinletici bir rahatlama sağlamak için dantelix Pro, Adaçayı özü ve doğal nane yaprağından elde edilmiş Mentol içermektedir.

Kepek karşıtı şampuan ilk kullanımından itibaren kepek görünümü ve kaşıntı hissini azaltmaya yaramakla birlikte gözle görülür yeni oluşan köpeği 6 hafta içinde %100'e kadar güçlü etkisiyle gidermeye yardımcı olarak ekstra bakım sağlar. Dandelix Pro saç derisindeki irritasyonu  engelleyerek, kepek ve kaşıntı gibi problemleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

İçeriğinde neler var kısaca değinmek isterim, 

 Adaçayı özü; saç tellerine sertliğini önleyerek yumuşamasını sağlar ve Saçlarımızı hacim verir biberiye yaprağı özü saç beyazlamasını yavaşlatmaya besleme ve güçlendirmeye yarar.

Kafur Ağacı Yağı ;Japonya kaynaklı olan bu harika ya kepek ve saç dökülmesinden kurtulmaya yardımcı olmakla birlikte antiseptik özelliklere sahip Ayrıca kafur ağacı yağının birleşimi birçok amino asit içermekte ve tahriş olmuş iltihaplı cildi nazikçe yatıştırarak kızarıklık şişlik kaşıntı ve soyulmayı gidermeye yardımcı olmaktadır.

Çay Ağacı Yağı; Mantar bakteri iltihap önlemeye yardımcı olur ve antioksidan özelliklere sahip Mentol, doğal nane aromasından elde edilen saç derisinde kepek kaşıntı kuruluk ve yağlanma gibi saç problemlerine yardımcı olmakta.

Su Teresi Özü ;saç dökülmesini engelliyor Biotin ;Vitamin, saç köklerini güçlendirerek dökülmeyi azaltıp sağlıklı uzamaya teşvik etmeye yarıyor.

Pantenol; Vitamin saçı besleyici nemlendirici.

B3 vitamin Niacin saçı güçlendirmeye yaratmakta. Sülfatsız, bitkisel Ayrıca tuzsuz olan Revox'un tüm ürünlerinde yoğun oksijen aratılmış su kullanılmaktadır.

Revox Laboratories, Karbon ayak izini en aza indirmeye ve gelecek nesiller ile diğer canlılar için yaşanabilir bir dünya oluşturmaya çalıştırmaktadır. 

Revox, Her birimizin saç tipine özel şampuanları ile bizlerleydi Ben de aşırı kuru saçlara sahip olduğum için bu #hediyenizi memnuniyetle kullanacağımı belirtmek isterim.

Teşekkürler Revox Ailesi...


  Uzun zaman ardından gerçekleşen bu  keyifli buluşmayı düzenleyen Sevgili Yasemin  yaseminkokulubirhayat ile Sevgili Sevinç  Sendeincelcom vesilesiyle yine ve yeniden birleşti güzel kalpler...

 Emeklerinize sağlık canlar ...


Etkinliğimize katılım sağlayan güzel canların sayfalarını da paylaşmak istedim sizlerle, paylaştıkları içerikleri görmek istersiniz belki... 

1-https://www.instagram.com/sendeincelcom/       https://www.sendeincel.com/


2-https://www.instagram.com/yaseminkokulubirhayat/       https://biricitinyeri.blogspot.com/


3-https://www.instagram.com/esratakim/     https://esratakim.blogspot.com/


4-https://www.instagram.com/marindentarifler/       https://www.marindentarifler.com/


5-https://www.instagram.com/emel_akan/       https://eymininmutfagindan.blogspot.com/


6-https://www.instagram.com/sosyalanneyimcom/      https://www.sosyalanneyim.com/


7-https://www.instagram.com/ilknurundunyasi/     https://www.ilknurundunyasi.com/


8-https://www.instagram.com/pembedunyammm/   https://www.pembedunyamm.com/ 


 Değerli Blog yazarı arkadaşlarım ile bir arada keyifli vakit geçirdiğimiz  Pandemiye Veda & Yaza Merhaba  Etkinliğinde birbirinden güzel hediyeleriyle bizlerin yanında olan tüm Değerli Sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler...

Yeni bir yazıda buluşmak dileğiyle ...

Hoşça ve mutlu kalın...

8 yorum:

  1. İyiki geldin canım ❤️🥰😘 yıne bır arada olmak ve seni görmek inan çok iyi geldi❤️ iyi günlerde deneyimle tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım sen davet edersin de ben gelmez olur muyum hiç. 😍 Teşekkürler güzel gün için❤️

      Sil
  2. Canım iyiki bi araya geldik çok güzeldi kalemine sağlık :)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok keyifli bir gün oldu seni görmek çok güzeldi. Teşekkürler 😘 💕

      Sil
  3. Harika bir yazı olmuş emeğine sağlık böyle güzel günlerde buluşmak üzere sevgiler Emelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım. Inşallah bu kez kısmet olmadı görüşmek ama en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. 💕

      Sil
  4. Çok güzel bir gündü, seninle ve tüm arkadaşlarımla yüzyüze görüşmekten de çok mutlu oldum, kalemine sağlık Emelcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım tanışıyor olmamıza rağmen ben de seni yüzyüze gördüğüm için çok mutluyum. Teşekkürler Esra'cığım 😘

      Sil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...