expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

24 Mart 2015 Salı

Circus Olympia Sirki Vialand'da Keyifli Bir Akşam

   Geçtiğimiz hafta sonu Ohannes Kan'dan aldığım davet üzerine Vialan'da konuşlanan Olympia sirkine katıldım.Bu sirkte alışıla gelmiş sirk kavramı dışında sadece insan ağırlıklı gösterilere yer veriliyor , çelik ip üzerinde yapılan güzel zarif akrobasik hareketler , sihirbazlık gösterileri , palyaço gösterisi, ödüllü gösteriler mevcuttu hayvan gösterileri yoktu buda sirki  daha bir özel kılıyor  ben bu yaşımda olmama rağmen çok eğlendim özellikle akrobasi hareketleri çok başarılıydı . 




Çocuklarla beraber fotoğraf çekimi için mola sırasında gösteri alanına gelen minik bir midilli vardı ve çok sevimliydi çocukların ilgi odağı olmayı başardı tüm sevimliliğiyle.



  Ben takla atarken dahi başım dönerken havalarda uçan akrobat gurubu çok başarılıydı ,bu işin takım ruhuna sahip olunarak ve özveriyle çalışarak profesyonlelliğe ulaştıran güzel örneklerindendi.


  Muhteşem gösteriler arasında Brezilya'dan gelen jonglörün gösterisi uzmanlık istiyordu atışlar bu kadar mi başarılı olur yani aynı zamanda hem güzel ve yüksek ritme sahip hareketli bir müzik eşliğinde samba yaparak gösteriye renk katması seyretmeye değer .



 Çember ve hulahop gösterileri de çok başarılıydı çocukluğumdan bu yana bihayli zaman geçmiş sirke gitmeyeli bir an gözümün önüne o güzel çocukluk yıllarım geldi ve ne kadar yaşlandığımı hissettim ama içimdeki çocuk henüz ölmemiş olacak ki resmen sirkteki minik çocuklar gibi şendim ve çok büyük keyif aldım.

  Çelik İp üzerinde topuklu ayakkabılarla gösteri yapan Bayan Lili 'nin gösterisi nefes kesiciydi.Tabi video çekimi yaparken o anı görüntüleyemedim ama bir önceki görüntü fotosu mevcut. :)








  Bıçak gösterileri ve gönüllü bir seyircinin katılımıyla da yapılan bu gösteride ilgiyle izlendi.




   Açılış sırasında güzel bir güvercinler eşliğinde yapılan güzel bir gösteri vardı ben sonuna yetişebildim ama çok renkli birbirinden güzel gösteriler mevcut .


Ayrıca sihirbazın gösterileri de çok başarılıydı ve  yine izleyicilerden bir bayanın gönüllü olarak katıldığı ve gösteri sırasında havaya doğru yükseldiği an çok hoştu doğrusu yani fazla sıkılmanıza mahal verilmeden uzatılmadan yapılan gösterileri izlemek keyif vericiydi …
Blogger arkadaşların birbirinden tatlı çocukları çok eğlendiler ve izlerken o kadar tatlı tepkiler verdiler ki bu keyif insana yeter de artar bile…



 29 Mart'a kadar biletlerine Biletix'den ulaşabileceğiniz Olympia Sirki'ne mutlaka çocuklarınızla gitmelisiniz derim fiyatları zannedilenin aksine böyle güzel gösterilerle bezeli bir sirk için gayet makul.


  Bu keyifli ve eğlenceli sirke davetinden dolayı Sevgili  Ohannes Kan 'a ve Olympya Sirki yetkililerine teşekkürlerimi gönderiyorum…

Hoşça ve mutlu kalın…




11 yorum:

  1. Hayvanların acı çekmediği bir sirk,ne hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım ,en güzel ve keyifli yanı oydu zaten.
      Bu konuda ki hassasiyetleriyle özellikle dikkat çeken bir sirk …
      Sevgiler…

      Sil
  2. Güzel bir gün geçirmişiniz. Eğlence ışık gösteriler şahaneymiş.
    Hem küçüklere hem büyüklere hitap eden eğlenceler. Eğlenmene sevindim canım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ,keşke sende olsaydın ama kısmet diyelim…
      Aynen öyle ben sadece çoculara yönelik olacağını düşündüğümden katılmak istememiştim malum çocuk d olmadığından dolayı .
      Ama eğlenceli bir kaç saat geçirmiş oldum.
      Sevgilerimle öpüyorum seni talım…

      Sil
  3. Ankarada cocuklarimi gotururdum ogunler geldi aklima tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Zengin bir kadro güzel sirk olmuş..Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Hayvanların yer almadı sirkler güzeldir:))

    YanıtlaSil
  6. Böyle bir sirke gitmeyeli uzun zaman oldu gerçekten keyifli olmuş olmalı. :)

    YanıtlaSil
  7. Keyifli zaman geçirmiş olmanız ne güzel. Hayvansız sirk oluşu ayrıca hoşuma gitti....

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir gösteri :)) Sefan olsun canım..

    YanıtlaSil
  9. eğlenmenize çok sevindim. o gün bende gelecektim ama bir cenazemiz vardı. birşeyi çok istersen hep bişey çıkıyor :(

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...