expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

10 Mart 2018 Cumartesi

Pronevo Active ; Doğal Probiyotik Güç




 Merhabalar Efendim ,
Sizlere yakından ilgileneceğinizi düşündüğüm harika bir üründen kısaca bahsetmek isterim bugün yine ;
 Pronevo Active , Doğal Probiyotik Güç...
Ürün içeriğinde Bacillius Probiyotik Suşları ,Su ve eser miktarda doğal aroma mevcut...
 Probiyotik nedir bilmeyen olduğunu zannetmiyor olsam da yine de kısaca açıklamak isterim?
Probiyotikler sağlığımıza yararlı bakterilerdir.Bağırsak sistemimizde 100 trilyon civarında probiyotik bakteri doğal savunma sistemimize katkıda bulunur.Toplam vücut ağırlığımızın yaklaşık 1.5-2 kg kadarını probiyotik bakteriler oluşturmaktadır.Organizmamızın mikrobiyal dengesi zararlı(patojen) bakteriler ve probiyotikler arasında dengelenmiştir.

Bu dengenin bozulması çeşitli sağlık problemlerine neden olur. Son yıllarda tıp dünyası bir çok hastalığın artışını probiyotik dengemizin bozulması ile açıklamaktadır.
Bu probiyotik bakteriler ayrıca yoğurt, kefir, fermante edilmiş besinlerde ve toprakta da bulunmaktadır.

Pronevo Probiyotikleri; kimyasal içermeyen, GDO uygulanmamış tamamen organik bir çözümdür. Pronevo Cihazları,hazır probiyotik bileşiklerini, püskürtme sistemiyle, mikronize boyutta havaya bırakır.
Pronevo Evsel Temizlik Ürünleri ise, Kimyasal içeren temizlik ürünlerine, sağlıklı ve doğal bir alternatif çözüm önermektedir.
Kimyasal temizleyicilerin, solunum yolu alerjilerini ve astım ataklarını tetiklemek başta olmak üzere bir çok olumsuz etkiye sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Bu ürünlerle yapılan temizlik işleminden uzunca bir süre sonra dahi, havada, uçucu kimyasal partiküllerin dolaştığı tesbit edilmiştir.

Pronevo temizlik ürünleri kullanımdan 3-4 gün sonrasında bile temizliğe devam eder.

Yüksek yoğunlukta Probiyotik içeren pronevo aktif sprey topraktan izole edilmiş probiyotik içeriği ile tamamen doğal organik ve kimyasal içermeyen bir ürün. Probiyotikler sağlığımızı destekleyen iyi bakterilerdir...
Pronevo  özel tetik mekanizması sayesinde geniş alanlara ve uzun mesafeye püskürtme özelliği ile toz akarları ,polenler, küf mantarları ve kötü bakterileri evimizden ve sevdiklerimizden uzak tutmanın en doğal yolu... Probiyotiklerimiz için özel sprey Pronevo ile ilk kez tanıştım ve eve geldiğim andan itibaren de kullanmaya başladım, astım rahatsızlığım nedeniyle de alerjenleri ortadan kaldırma özelliği sayesinde güvenle kullanabileceğim pronevo hava yüzey ve nesnelerde organik kökenli toz ve birikinti oluşmasını önler toz akarları polenler küf mantarları ve kötü bakterilerievimizden  ve sevdiklerimizden uzak tutmanın en doğal yolu kapalı alanlarınızı temiz tutar özellikle kış aylarında evlerimizde daha az havalandırılması çamaşırların evde kurutulması gibi nedenler küf ve mantarların yaşaması için ideal ortam oluştururlar proneo evinizin havasını ve yüzeyleri temizlemek için doğal yöntem kötü kokuları maskelemek yerine kaynağını yok eder kimyasal içermez tamamen doğal insan hayvan sağlığı için %100 güvenlidir .
Toz Akarı alerjisi özellikle çocukluk dönemlerinde  çok ağır geçer ,sıklıkla öksürük hırıltı  ve burun akıntısı gibi solunum problemlerine neden olur  Pronevo  Spark ile toz akarlarından kurtulabilirsiniz...

Ayrıca bildiğiniz gibi hayvan tüyleri solunum yolları alerjileri için önde gelen nedenlerdendir pronevo ile evin havasını ve yüzeyleri alerjenlerden barındırabilir ve sevimli minnoş dostlarımızla daha rahat yaşayabiliriz ...

Toz akarı ve polen gibi alerjenlere çözüm olacak harika bir ürün bence ,üzerinde uyuduğumuz yatakta yaklaşık 10 milyon toz akarı olduğunu düşünürsek mite ve toz akarlarının yumurtaları ölü cilt hücrelerimiz gibi maddeler sebebiyle yataklarımızın ağırlığının 10 yılda 2 katına çıkardığını biliyorsunuzdur eminim ki...

Bu ürün  toz akarları ve patojen mikroorganizmaların ortamdan yok olmalarını sağlar. Toz akarlarının alerjiye neden olan dışkılarını tüketerek belirtileri ortadan kaldırır solunması ve vücuda direkt teması zararsızdır ortamın mikro florasını dengeler ve sağlıklı hale getirerek ev araç ve Ofis kullanımına uygun olan bu ürünün kullanım şekline Gelecek olursak ; şişeyi her kullanımdan önce çal kalıyoruz ve baş hizasından olabildiğince yüksekten tetik mekanizmasına sonuna kadar basarak daire şeklinde ortama püskürtüyoruz ilk hafta günde 2 defa sonraki haftadan itibaren her gün kullanılmasını öneriyorlar...

 Ayrıca ortama püskürtülmesi insan ya da hayvan sağlığına zarar vermez ayrıntılı bilgi edinmek için www. pronevo.com 'dan ve 0850 346 92 90 nolu telefonlardan da ürün talebinde bulunabilirsiniz #birkadınbirhayat etkinlik sponsorumuz olan pronevo sağlık ürünlerine  ve Sevgili @sosyalannem Fatma'ya beni bu güzel ürünler ile  tanıştıkları için binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum ev içerisinde soluduğum hava inanılmaz derecede ferah ve rahatlatıcı teşekkürler Pronevo...




 Pronevo Yüzey Temizleyicileri de probiyotikler ile zenginleştirilmiş organik bir temizlik ürünüdür , yağ lekeleri kolayca giderir ve kötü kokulardan arındırarak sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturur sert zeminler için uygun olan bu güzel ürün kullanıldı anda Antistatik bir film tabakası oluşturarak, yeniden tozlanma ve kirlenme süresini geciktirir. İçerisindeki probiyotikler sayesinde uzun süreli etki gösterir.
Benden bilgi aktarması gerisi sizin insiyatifinizde ...

Dilerseniz Spreyleme metodu ile kulanılabilir nasıl derseniz : Ürünü yüzeye 20-30 cm uzaklıktan püskürtün. Ağır lekeleri fırçalayın. Kirlilik derecesine göre birkaç dakika bekleyin. Yüzey kurumadan nemli bir bez yardımı ile birkaç kez silin.

Bez ile kullanmayi isterseniz eğer ; Kovanın içine bir miktar su doldurun ve üründen 4-5 kapak ilave edin. Sünger ya da bez yardımıyla temizlemek istediğiniz bölgeyi silin.

Pronevo Banyo/WC Temizleyici ;Banyo ve Wc temizliği için ,Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür.
Sararma ve kötü koku oluşumunu engeller.
Hoş bir koku bırakır.
Cildinizi korur.
Derinlemesine temizlik sağlar.
Antistatik özelliği ile, giderlerin tıkanmasını engeller ve kirlenmeyi geciktirir...
Duşa kabin, küvet, WC, lavabo, fayans ve mermer gibi alanlarda etkili sonuç bırakır.

Seyrelterek veya spreyleme yöntemiyle kullanılabilir.

Sprey şişesi ve düşük basınçlı aparatlarla kullanımı mevcut olan bu ürünü kullanılacak alana püskürtün, kirlenmiş ve sararmış alanları fırçalayın ve durulayın. Kirlenmenin hafif olduğu bölgelerde püskürtmeden sonra nemli bir bezle silin veya suyla durulayın.

Mutlu günler dilerim herkese...

#pronevo
#pronevo_probiyotik
#sosyalannemetkinlik #dreamhillotel #pembemor

2 yorum:

  1. Probiyotik gıdaları duydum ama temizleyici ürünleri ilk defa görüyorum..Değişik bir deneyim olmalı kesinlikle..

    YanıtlaSil
  2. bzim ufaklıkların alerji durumlarına da iyi gelecek desene ablacım :D

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...