expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

30 Nisan 2017 Pazar

Loda Mobilya




Zevkiniz ve tarzınız ne olursa olsun, evinizde kendinizi rahat hissettirecek  stil sahibinin aradığı konforlu bir ortamı yaratabilmek adınadır tüm arayışlarımız .

Kimimiz rüyalarını süsleyen tarzı yakalama derdinde kimi ise trendleri takip ama aslolan şu ki stil sahibi her insan farkı tarzıyla bunu  evine yansıtır..Bazıları soft ve pastelliği naifliğin verdiği mizaçla bütünleştirir seçimlerini .Bazılarımız ise  klasik tarzda yaşamı tercih eder ama her ne olursa olsun kalite hepimizin en önem verdiği husus olsa gerek…



 Düğün mevsiminin start verildiği günlere ulaştık nihayet ,tatlı telaşlar ,hayaller ve yaşama dair yeni heyecanlarla sıcacık bir yuva kurma amacında olanlar hazır mısınız?
 Sizlerle görsel manada ufak bir gezitiye çıkıp detaylara dair bilgi ve izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım …



 Loda Mobilya Bostancı  Showroom'da gerçekleşen organizasyondan aldığım davete cevap vermeden önce şöyle bir düşündüm evimi yenilemeyi ya da evlenmeyi düşünenlerden değilim peki ya o halde benim bu lansmanda ne işim var diye …
 Mobilya sektöründeki yeni trendleri öğrenmek ,modern mobilya anlayışı ve kalitenin fiyatlara ne derece yansıdığını şöyle bir tartmak adına katıldım keyifle geçen bu lansmana .
Peki ya katılınca sonuç ne mi oldu ? diye soranlarınız vardır elbet hemen aktarayım sizlere  efendim, kaliteli mobilya tarzlarının yıllar geçse de çizgilerinin , öyle esaslıca değişmediğini ağacın ve kullanılan kumaşların kalitesinin yeni trendlerin mobilyaya olan geçişlerini görünce pek bi sevindim.



Karşıma çıkan standardize olmuş birbirine bakılarak alınan ,kendi zevki yansıtılmamış evlerini afişe etmek adına yapılan sosyal medya paylaşımlarından dolayı  kendimi oldukça demode düşünüyorsun Emel , demekten kurtarmış oldum.
 Şükürler olsun ki bu uğurda kalitenin renklerle ve modern çizgilerle bütünleşerek tasarımların gözlere güzel yansıtılması , kullanım kolaylıkları doğal ve kaliteli hammadde kullanımı sonucu ortaya çıkan , retro tarzı modern ve benzersiz konseptler beni sevindirdi.




Modern yemek odaları ve Tv üniteleri birbirinden farkı çizgilerdeki modern berjer , koltuk ve konsollar tarzları ve farkıyla sizleri de cezbedecek…



 İnanılmaz derecede hoş ve yalın çizgiler , ileri teknoloji ile insan emek ve zevklerini buluşturup,  ürettiği modern mobilyalar sayesinde fonksiyonellik yaşam alanlarımıza yansıtılarak rahatlık , estetik , konfor ve şıklık bir arada farklı tasarımlarda sunulmuş Loda Mobilyada…



Hoş karşılanma lezzetli ikramlar ve Firma ortağı Adem Karacak tarafından bizlere aktarılan bilgiler ışığında size kısaca aktarmak istediklerim var.


Yenilikçi kimliğimiz ve modern tasarımlarımız ile global pazarda mobilya sektörünün öncüsü olmak vizyonuyla yola çıkan Loda Mobilya , Dünyayı ve teknolojiyi yakından takip ederek tasarımlarımızı benzersiz kılmak diyor ki, bu uğurda bana göre bayağı başarılılar .
Tüketicilerin değişen ihtiyaçlarını takip ederek ,yaşama değer katan ,fonksiyonel çözümler sunmak gibi vizyona sahip olan Loda Mobilya izlenimlerime göre bunu yakalamayı başarmış bile…



 Edinmiş oldukları misyon gereği yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla farklı müşteri profillerini tek çatı altında toplayarak en iyi hizmeti verebilmek gelişen teknoloji ve değişen pazar koşullarında kendisinin devamlılığını sürdürebilmek adına yenileyerek dinamik yapısını sürdürmek ve müşterilerinin değişen , zaman içersinde çeşitlenen ihtiyaçlarına zengin konsepti ile karşılayan özgün ve ulaşılabilir bir tasarım yelpazesini sunmak adına müşteri menuniyetini her zaman ön planda tutmak olduğunu aktardı.




 Değerleri doğrultusunda kaliteli ve güvenilir çizgisinden ödün vermeden topluma ve çevreye duyarlı anlayışlarını sürdürmek. Bu uğurda insana ve insan emeğine değer vermek dürüstlük ilkesinden ayrılmamak , dürüstlük ilkesinden ayrılmamak ve müşterilerin ihtiyaçlarına odaklanmak ki bu çok önemli ve üzerinde durulması gereken bir nokta bana göre yeniliklere ve değişime açık olmak umarım uygulamada da bu değerleri konusunda başarılı olurlar her daim …



Araştırdığım kadarıyla müşterinin beğenisini toplayan bir yapıya sahipler ve umarım bu tavır hep öyle olur …




  Loda Mobilya, Tech Design Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Iştiraki olarak 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, yüksek teknoloji ve insan emeğini birleştirerek topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürmektedir.















 Mobilya sektörüne yön veren firmamız; ürün çeşitliliği, farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’nin saygın mobilya üreticileri arasında yer almaktadır. İstanbul’da; Modoko, Masko ve Bostancı’da showroomları olan Loda Mobilya’nın Bursa Nilüfer’de ve yurt dışında Azerbaycan Bakü’de bir showroomu bulunmaktadır.






















Loda, mobilya sektöründe 20 yıla ulaşan bilgi, birikim ve tecrübesi ile, toplam 15.000 m² kapalı alanda, 250 çalışanı ile üretime devam etmektedir. Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliği ile tanınan markamız, modern ve loft mobilya tarzında yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, Tv üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek “Konsept Mobilya” üretim anlayışı ile müşterilerine hizmet vermektedir.


Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Loda, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında, dünya trendlerini yakından takip ederek, yenilikleri ürünlerine yansıtmaktadır. Loda, müşterilerine en iyi hizmeti sunarak, uzun vadeli ilişkiler kurmayı misyon edinmiştir. Loda’nın sunduğu en büyük avantaj; özgün tasarım ve kalitedeki ürünlerini, en kısa zamanda, en uygun maliyetle, sorunsuz bir şekilde müşterilerine ulaştırmasıdır…



























































Loda, satış öncesi ve satış sonrası ürün, hizmet ve kaliteye verdiği önem ile, mobilya sektörüne, müşterilerine, tüm paydaşlarına katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarına yön vermektedir.Yüksek teknolojisi, günden güne artan kapasitesiyle, genç ve dinamik bir marka olan Loda; uzmanlığını, modern mağazacılık vizyonuyla birleştirerek, yurt içinde ve yurt dışındaki mağaza sayısını her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.















  




















  













































Loda Mobilya Bostancı Şubesi 
E-5 Karayolu Bostancı Kavşağı
Kartal Sokak No: 5
Ataşehir / İstanbul

Tel: 0216 574 05 84



Görseller , sanırım sizlere aktarmaya çalıştığım bilgilerin ne derece doğru olduğunun ve tüm güzel detayların ekrana yansımasının ifadesidir…





Keyif dolu dakikakalarda yaşanan güzel an'ları anılara dahil ettiğimiz lansmana dair bu kare tüm günün özeti babında sanırım .
Bu güzel lansman davetiyle bizleri buluşturan Tarçın Events'e ve bu keyifli, günde emeği geçen herkese teşekkürlerimi gönderiyor , saygılar sunuyorum…
Mutlu olun ve mutlu kalın lütfen…


2 yorum:

  1. Keyifle okudum canim , kalemine saglik baska etkinlikte gorusmek dilgiyle sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  2. Yazınızı keyifle okuduk ve sizi www.dinlermobilya.com ailesi olarak destekliyoruz. Başarılar dileriz.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...