expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 Kasım 2015 Cumartesi

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel -Ouzo Roof Restaurant'da Brunch

  Sonsuzluğa ve huzura açılan bir kapı ardından görsel şölen ve şıklığın konforlu buluştuğu bir tatlı huzuru almak ve lezzet denizinde bir nebze olsun yol almak ,damaklarınizda görsel güzellikleri görmesini bilen gözlerde tıpkı denizin derinliklerinde bırakılan nadide bir istiridyenin içersindeki değerli bir inci tanesi gibi nokta atışı yapabiliceğiniz ve abartısız 300 çeşidin bir arada bulunduğu lezzetin kaliteyle buluştuğu bir mekân Ouzo Roof Restaurant'da Brunch …



25 Kasım 2015 Çarşamba

Pastırmalı Kremalı ve Pırasalı Kiş

 Pırasa ,sevdiğim kış sebzelerinin başında gelir ama neylersiniz ki, benim biricik sevdiceğim pırasayı sadece börekte seviyor bende yârime pırasa sevdirme çalışma ve çabası içersinde bir hayli gayret sarfeder dururum .
  İşte bu güzel tarif aslında bir kaç yıldır severek yaptığım bir lezzet içersinde mevcut olan malzemelerin fazla oluşu ve aşamalar gözünüzü korkutsa dahi bu tarif için değeceğine eminim doğrusu…
Haydi bakalım uzun lafın kısası damaklarda ve gözlerde şenlik havası yaratacak bir tarif daha gelsin o halde diyelim…
Mutluluk dolu güzel günler diliyorum hepinize sevgili blogcanlarım.
Hoşçakalın…


12 Kasım 2015 Perşembe

Şarj edilebilir diş fırçalarına dair doğru bilinen yanlışlar

Manuel diş fırçası şarj edilebilir diş fırçası kadar iyi temizler!


Yanlış.  İlk kullanımdan itibaren şarj edilebilir diş fırçaları manuel fırçalara oranla  2 kat daha fazla plak temizler. Bu özellik dişlerinizin yalnızca dış görünümü için değil, sağlığı için de oldukça önemli. Plak, dişin dış kısmını kaplayan bakteri tabakasıdır. Bakteriler yediğimiz yiyeceklerdeki şekerle beslendikleri için, zamanla asit oluştururlar. Bu nedenle bakterilerin diş yüzeyine yerleşmesi, diş ve diş eti hastalıklarının en önemli sebeplerinden biridir.

Oral-B’nin elektronik fırçalarının tamamında fırça başlıkları yuvarlak olarak tasarlanmıştır. Bu yenilikçi tasarım sayesinde her dönüşte farklı bir açıyla dişin tüm yüzeyinin temizlenmesine olanak sağlar. Küçük boyutuyla her bir dişin yüzeyine ve diş aralarına rahatlıkla ulaşabilir.

11 Kasım 2015 Çarşamba

Fıstıklı Sini Köftesi

Hani bazı haller vardır hem bir lezzeti çok sever hemde yapmaktan üşenir aman sonra yaparım dersiniz ama içiniz içinizi yer ve o tadı damağınızda hissetmek ama fazla da uğraşmak istemediğinizden ertelemek olmaz der ve bir hışımla  kalkar mutfağa doğru yol alırsınız ve mutfakta tekrar karar değiştirirsiniz işte o günlerden birinde canım müthiş bir şekilde Fellah köftesi çekiyordu ama tek tek yuvarlamak cesaretini gösteremiyordum.Ama damağımda hissettiğim o lezzettende mahrum olmamak adına fıstıklı sini köftesini uzun zamandır yapmadığım aklıma geldi ve hemen iki farklı lezzetin harmanlandığı bu tarifle hem kendimi mutlu edecek hemde köfte sever eşim ve annemi mutlu edecekti.    Yaşasın ev hanımlığı diyorum ve bu yapımı kolay ama lezzetinden şüphe olunmayan nefis tarifi paylaşayım hemen sizlerle…

9 Kasım 2015 Pazartesi

Pril Lansmanı


 Geçtiğimiz hafta Med Partners Ajans , Müge Hanım'dan aldığım nazik davet üzerine marka yüzü Açelya Akkoyun ve  Pril Türkiye'nin ve Henkel'in yetkili müdürlerinin 'de bizlere eşlik ettiği Radison Blue Hotel Şişli'de gerçekleşen kaliteli bir organizasyona katıldım…




8 Kasım 2015 Pazar

Orman Meyveli Parfe

Bu havalarda neyin kafasını yaşıyorsun da bu tarifi bizlerle paylaşıyorsun diyenlere duyrulur beni yakından takip edenler herşeyi biliyor özet geçmeye gerek yok bu nefis parfe değişik lezzet arayışlarında olanlara gelsin o halde…




6 Kasım 2015 Cuma

Norge Norveç Deniz Ürünleri İle Suşhi Yapımı


   Merhabalar  ,

  Bu aralar kader bizleri talihsiz ve üzücü olaylarla üst üste karşılaştıra dursun, biz yine de şükretmesini bilen kullarız ve her ne olursa olsun , hayat devam ediyor diyor ve rutin hayat meşgalesine kaptırıyoruz kendimizi…





  Dörtok iletişim Sevgili  Esra Saltuk Yaman vesilesiyle almış olduğum,  nazik davet üzerine uzun zaman sonra katıldığım , SushiCo Nişantaşı'nda gerçekleşen ve  müthiş keyif aldığım workshop sırasında bizlere ,Norveç Mutfak Takımı ve Norveç Mutfak Junior Ekibi yöneticisi Şef Jostein Medhus ve SushiCo 'nun Japon Şefi Yutaka Hoshino eşlik etti. 
  Düzenlenen etkinlikte, Somon balığına dair bilmediklerimiz hakkında bilgi sahibi olmak üzere değerli şefimizin anlattıklarını ilgiyle dinledik ve hemen akabinde , Somon balığı ile Saşimi ve Somonlu Suşi'ler hazırladık ve detaylar hakkında bilgiler aldık.

5 Kasım 2015 Perşembe

Siyah Pirinç Pilavı ( Venero Nero Kargo Pirinç )

Sağlığımız için faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz bir pirinç olan siyah pirinç ile sizler için pilav  tarifini paylaşmak istiyorum aynı zamanda siyah pirincin faydalarına dair Buradan ilgili yayınıma ulaşarak siyah pirinç'in faydalarına ulaşabilirsiniz…





Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...