expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10 Ocak 2013 Perşembe

Arpa Şehriye Pilavı





           Malzemeler
  • 2 su bardağı arpa şehriye
  • 2  yemek kaşığı tereyağ
  • 4 bardak su
  • Tuz 
  • 1 adet kesme şeker

       Yapılışı :Tenceremize tereyağımızı aldıktan sonra 1 su bardağı şehriyeyi pembeleşinceye dek kavuruyoruz ardından kalan 1 su bardağı şehriyemizi de ilave edip biraz daha kavuruyoruz üzerine istediğimiz kadar tuz ve 1 adet kesme şekerimizi ilave edip 4 su bardağı soğuk su koyuyoruz ....
     Kaynayıp suyunu çekince servise hazırdır....

Afiyet Olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...