Malzemeler
- 200 gr gül lokumu
- 200 gr un
- 100 gr tereyağ
- 200 ml krema (1 küçük kutu)
- 3 Çorba kaşığı pudra şekeri
- 1/2 paket Dr .Oetker kabartma tozu
Yapılışı : Oda sıcaklığında tereyağımızı ve pudra şekerini yoğuruyoruz... Üzerine kremamızı ve kabartma tozumuzu ilave edip yoğurmaya devam ediyoruz kulak memesi kıvamına gelice ceviz büyüklüğünde toplar yapıp avcumuzda yuvarlayıp açıyoruz ve içersine gül lokumlarını koyup kapatıyoruz...
180 C de ısıtılmış fırında pişiriyoruz...Üzerleri beyaz haldeyken fırından alıyoruz ve soğuduktan sonra pudra şekeri ile servis yapıyoruz...
Afiyet şeker olsun efendimmm....
mis gibi güllü güllü
YanıtlaSilçok güzeller
ellerine sağlık
Teşekkürler Hande Hanımcım bayılıyorum yorumlarınıza ...Harikasınız...Desteğiniz için teşekkürler...
Sil