Malzemeler
- 2 Adet Kereviz
- 2 Adet Elma
- 2 Yemek kaşığı mayonez
- 1 Su bardagı yoğurt
- 1 Avuç ceviz
- 2 Diş sarımsak
- 1/2 Dereotu
- 1 Adet Portakal
Onları da malzemenin içersine cevizle birlikte karıştırıyoruz ...İsteğimize göre dereotunu içersine ilave ediyoruz...Süslemek için ister dereotu ister kerevizin yapraklarını kullanıyoruz…
Ayrıca dilerseniz elmaların icersini oyup servis yaparken içersini doldurabiliriz ya da benim yaptığım gibi portakalla servis yapabiliriz… Ben portakalın içersini kazırken biraz bırakıyorum portakalın suyuda ayrı bir lezzet katıyor.... Üzerine bütün cevizle süsleyip arzunuza göre pul biberde serpebilirsiniz…. Kalan salatamızı da kase yardımıyla kalıp şeklinde ters çevirip servis yapabiliriz...
Ayrıca dilerseniz elmaların icersini oyup servis yaparken içersini doldurabiliriz ya da benim yaptığım gibi portakalla servis yapabiliriz… Ben portakalın içersini kazırken biraz bırakıyorum portakalın suyuda ayrı bir lezzet katıyor.... Üzerine bütün cevizle süsleyip arzunuza göre pul biberde serpebilirsiniz…. Kalan salatamızı da kase yardımıyla kalıp şeklinde ters çevirip servis yapabiliriz...
ellerine sağlık canım
YanıtlaSilTeşekkür ederim …
SilAaaaa resmim nereye kaybolmuş benim…
Şimdi gördüm…
Ellerine sağlık
YanıtlaSilTeşekkür ederim Tülün Hanım…
SilSevgiler...
şu güzelliğe,estetiğe,sunuma bakın hele
YanıtlaSilharikasın şeker