expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

7 Ağustos 2018 Salı

SILVERLINE ANKASTRE’YE ALMANYA’DAN ENDÜSTRİYEL MÜKEMMELİK ÖDÜLÜ

SILVERLINE ANKASTRE’YE ALMANYA’DAN ENDÜSTRİYEL MÜKEMMELİK ÖDÜLÜ

Uluslararası arenada dünya devi markalarla rekabet eden ve bugün 70’in üzerinde ülkede kullanıcıyla buluşan Silverline, başarısını her geçen gün yeni bir ödülle tescillemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Plus X ödül kuruluşundan üçüncü kez ‘En Yenilikçi Marka’ ödülünü alan Silverline şimdi de, German Design Award 2018’den 'Mutfak ve Ev Aletleri kategorisinde “Endüstriyel Mükemmellik” ödülü ile ayrıldı.






Almanya’nın sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla düzenlediği German Design Award, dünyanın pek çok farklı ülkesinde önde gelen tasarım uzmanlarından oluşan jürisiyle bu yıl 48. Kez dünyanın en iyi tasarımlarını ve markalarını seçti. Türkiye’nin dünya pazarında inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken markası Silverline, German Design Award tarından bu yıl 'Mutfak ve Ev Aletleri kategorisinde “Endüstriyel Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. Yakaladığı tasarım çizgisi ve kalitesiyle her geçen gün başarı grafiğini üst sıralara taşıyan Silverline, bu ödülle 120’nci uluslararası ödülünü almış oldu.



AR-GE ve inovasyon çalışmalarını odağına alarak, dijital dönüşüm çağında kendi sektöründe ortaya çıkardıkları tasarımlar ile öncü marka olduklarını ifade eden Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Laçin “katma değeri yüksek, yenilikçi tasarımlar ile atılımlar yapmaya devam ediyoruz. Dünyada teknoloji her gün yenileniyor, teknolojinin en hızlı değiştiği alanlardan biri de mutfak. Biz de bu alanda hızla değişen teknolojiyi, aynı hızla ankastre tasarımlara entegre ederek, hem ülkemizde hem de yurtdışında kullanıcıların beklentilerinin ötesinde tasarımlar ortaya çıkarıyoruz. Bunun kanıtı olan ve geçtiğimiz aylarda Eurocucina Fuarı’nda ilk kez sergilediğimiz, IOT (nesnelerin interneti) alanında geliştirdiğimiz birbiriyle konuşan ocak ve davlumbaz tasarımımız büyük yankı uyandırdı. Titizlik ve özveriyle çalışan AR-GE ve tasarım ekibimize çok teşekkür ediyorum. Uluslararası ödül kuruluşları da bu başarıyı görüyor ve tescilliyor. Ödüllerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Büyük bir gurur bizim için…” dedi.


Fark yaratan ürünlerle Avrupa pazarında söz sahibi…

119 tasarım ödüllü, 140 tescilli, 10 patentli ürüne ve 135 ülkede marka tesciline sahip Silverline dünyada digital çağa ayak uyduran inovatif tasarımları ile konuşuluyor. Üretim gücüyle bugün 70’in üzerinde ülkeye ulaşan Silverline, özellikle Avrupa’da sağladığı başarıyı yeni pazarlara yönelterek, gelişmekte olan pazarlarda markalaşma yatırımları ile ihracat ağını her geçen gün güçlendiriyor. Silverline üretim gücüyle bugün Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 davlumbaz üreticisi arasına girerken, dünya havalandırma ürün grubunda yaklaşık yüzde 4 pazar payına sahip… 29 ülkede kendi markası ile faaliyet gösteren ve marka yatırımlarını sürekli artıran Silverline birçok ülkede önemli pazar paylarına sahip. Rekabette öne çıktığı pazarlar arasında Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler geliyor. Almanya ve Danimarka pazarlarında yüzde 10’un üzerinde paya sahipken, Almanya pazarında ilk 3, Danimarka pazarında ilk 5 marka arasına girmeyi başardı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...