expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

30 Haziran 2017 Cuma

Prof.Dr. Kaya Emerk’in adı, BİODPC’in Eğitim Salonu’na verildi...


Prof.Dr. Kaya Emerk’in adı, BİODPC’in Eğitim Salonu’na verildi
Prof.Dr. Kaya Emerk Eğitim Salonu açıldı…

Kalbimdeki değeri çok büyük olan Sevgili Oya Emerk​ 'in değerli eşi Prof. Dr.Kaya Emerk'in adının BİODPC Eğitim Salonuna verilmiş olması büyük onur…


Ülkenin önde gelen invitro diagnostik firmalarından BİODPC, yeni tasarımladığı eğitim salonu ve kütüphanesine, Prof.Dr. Kaya Emerk’in adını verdi. Kuruluşundan beri gerek yeni teknolojilerin araştırılmasında, gerekse şirket elemanlarının eğitiminde önemli bir rol oynamış olan Prof.Dr. Kaya Emerk, ayrıca şirketin bilimsel yayını olan News And Views dergisinin de editörlüğünü de yapmıştı.


Hızla ilerleyen invitro diyagnostik dünyasında BİODPC, hastalıkların ve diğer bazı klinik bulguların tanımlanmasında kullanılan laboratuvar testleri, doğru teşhisin konması ve tedavinin yapılmasında ve hastaların doğru biçimde izlenmesinde hekimlere son derece önemli bilgiler sunmaktadır.
Şirketin kuruluş amacı “İnsan sağlığının korunması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi” için çalışan Türk hekimlerinin ihtiyaçları olan laboratuvar test sonuçlarını “en hızlı, kaliteli ve doğru” biçimde elde etmelerini sağlamaktır. Misyonu Türkiye’nin en beğenilen, güvenilen, doğru ve kaliteli hizmetini veren firması olmak; vizyonu ise Türkiye’deki her laboratuvarda en az bir tanı cihazlarının kullanılmasıdır.


  Temsilciliğini yaptıkları dünyanın önde gelen diagnostik şirketlerinin ürettikleri Biyokimya, Mikrobiyoloji, Kan Bankacılığı, Genetik ve Moleküler Mikrobiyoloji alanlarındaki son derece güvenilir ve kaliteli sistemler ve şirket bünyesinde çalışan ve Türkiye’nin seçkin Üniversitelerinde mesleki eğitimlerini tamamlamış 40’ı aşkın personel ile BİODPC, Türkiye’deki klinik laboratuarların çağdaş teknoloji ile tanışması için 46 devlet hastanesinde düzenledikleri seminerler ile ve organize ettikleri bilimsel toplantılar ile Türk tıbbına hizmette bulunmaktadır. Prof.Dr Kaya Emerk yürüttüğü bu hizmetler ile 20 yıl süre ile BİODPC’ye danışmanlık yapmıştır. Bu süre içinde gerek ulusal, gerekse uluslararası kongre ve toplantılara katılım ve tebliğler sunum konusundaki katkıları ile Prof.Dr. Kaya Emerk’e verilen plakette yer alan ifadeler güzel bir ahde vefa örneğini oluşturmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...