expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 Aralık 2014 Perşembe

Sheraton İstanbul Maslak Hotel & Bi Mutfak + İki Şef = Özlem MEKİK & Ayvaz AKBACAK

  Davetli olarak katıldığım Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de düzenlenen etkinlikte blogger arkadaşlarla birlikte keyifli vakit geçirmenin yanısıra , davetliler için hazırlanmış herbiri görsel ve lezzet açısından damakları şenlendirecek nitelikteki açık büfe yemek ve mezeleri tadımladık…


Ve ardından sıra yakında kutlayacağımız yılbaşı akşamı davet sofralarımızın bazılarının olmazsa olmazı günün assolisti , hindinin tanıtımı sırasında da hepimizin hafızalarında hoş görüntüler bırakan keyifli bir tanıtım gerçekleştirildi bu güzel organizasyonda …




Bizler bu güzel lezzetlerin tadına bakarken Değerli Chef'lerimiz Özlem Hanım , Ayvaz Bey ve Sheraton Hotel'in Executive Chefi İlker Erdoğan'ın tüm davetlilere masalarımıza yapılan nazik ziyaretleri sırasında kendileriyle tanışma fırsatımız oldu ekranlaran keyifle takip ettiğim ayrıca sosyal medyadan da ilgiyle izlediğim Ayvaz Chef'i tanımak çok hoştu doğrusu …


  Özlem Hanım ve İlker bey'in de pozitif enerjisinin yansıdığı ,Sheraton İstanbul Maslak Hotel Cafe 333'ü mutlaka ziyaret edip arkadaşlarınızla birlikte güzel bir yemek yemenizi tavsiye ederim denediğim kadarıyla şahane lezzetler mevcut benden söylemesi…Ayrıca Sheraton İstanbul Maslak Misafir ilişkileri Müdürü Sevgili Ülkü Kzılıkaya 'da bizleri yakın ilgisiyle mutlu etti kendisiyle tanışıp sohbet etmek güzeldi…

 Türkiye Lezzet Hareketi Platformu Kurucu Başkanıve Milliyet Lezzet Gazetesi Executive Edidörü M.Vasfi Pakman ve Büşram ile birlikte bu güzel anı değerlendirmeyi de es geçmek olmaz tabi…










   Sevgili Gizem Özdilli güzelliği gibi sıcaklığı ve samimiyetiyle de davetlileri keyifli dakikalar yaşattı tabi  birlikte fotoğraf çektirmeden olmazdı elbette ki…





  Bu güzel açık büfe lezzetlerin görsellerini de sizler için görüntülemeyi ihmal etmedim tabi…Bu konuda tartışmasız nefis lezzetlere sahip Türk Mutfağı 'nın zenginliğini , görsel şölenle misafirlerine en güzel sunumlarla önce göze ,sonra mideye hitap etmenin tüm ince ayrıntılarını mesleklerinin verdiği aşkla ve layıkıyle yapan tüm Cheflerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum…Ellerinize ,emeklerinize sağlık…

Ayrıntılı Bilgi ve Siparşleriniz İçin ;

+90 212 335 99 99 / 6604
Cafe333@sheratonistanbulmaslak.com
www.sheratonistanbulmaslak .com

























Bahsettiğim kadar varmış diyenleri duyar gibiyim … :)


  Otelcilik sektöründe İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Sheraton İstanbul Maslak Hotelde açık büfe öğle yemeğini ve yılbaşı hindisi tanıtım amacıyla, Sheraton İstanbul Maslak otelinde yeme içme sektörü marka danışmanı Moderatör Eray Kılıç tarafından özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

 Sheraton Maslak Executive şefi İlker Erdoğan ve Ekranlardan tanıdığımız Bi Mutfak İki şef’in eğlenceli şefleri Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak ile yılbaşı hindisi anlatımı ve tadımı yapıldı.
Davete katilan tüm konukların beğenisini kazanan öğle yemeği ve yılbaşı hindisi büyük ilgi gördü.


Sheraton İstanbul Maslak Hotel'in içerisinde hizmet veren Cafe 333 Restorant,

Moderatör Eray Kılıç tarafından düzenlenen özel etkinliğe ev sahipliği yaptı.


“Bi Mutfak İki Şef”in iki şefi Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak'ın yanı sıra Sheraton’ın ödüllü şefi İlker Erdoğan’ın özel tarifi ile hazırlanan yılbaşı hindisinin tadımı gerçekleştirildi...


 
    Ünlü yemek yazarlarını ve bloggerları buluşturan bu güzel etkinlikte;

  Cafe 333 Restoran’ın açık büfe öğle yemeği menüsü de beğenilere sunuldu. Yılbaşı hindisinin özel tarifini konuklarla paylaşan İlker Erdoğan ve Bi mutfak iki şef Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak yaptığı konuşmasında “Genellikle otellerde yemek fiyatları herkesin gözünü korkutur. Ancak Cafe333, bu düşünceyi ve ön yargıları açık büfe öğle yemeği ile yıkmayı başardı. Artık herkes 5 yıldızlı bu otelde 28 liraya öğle yemeği yiyebilecek” dedi.


 Özel davette katılan konuklar arasında Gizem Özdilli, Okan Karacan, Muammer Ketenci, Tuğçe Ergişi ve yemek programcısı Cenk Doğar ünlü konuklar arasındaydı. Etkinlik sonunda tüm davetlilerin taktığı Bi Mutfak İki Şef’in kepleri ile pozlar verildi ve eğlenceli anlar yaşandı…

 Gastronomi alanında en iyi olmayı hedeflemiş ve bunu daha önceki çalışmalarında göstermiş olduğu başarılarıyla da kanıtlmış sevgili Özlem Hanım ve Ayvaz Bey lezzetlerini görsel sunumlarına yansıtmayı ve yemek yapmayı sanat olarak gören iki değerli insanın tüm sıcaklığının yansıdığı bu keyifli organizasyonda bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum …

   Bu güzel organizasyona  davet eden Sevgili Bengü Doğruel ve Organizasyonu düzenleyene  Eray Kılıç 'a,  Sheraton İstanbul Maslak Hotel'in Değerli yöneticileri , çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi gönderiyor ve saygılar sunuyorum…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...