Merhabalar değerli blog canlarım,
Sizlerle yumuşacık dokusuyla ve lezzetiyle pratik ve enfes bir lezzete sahip olan kartopu yada Raffaello adıyla da bilinen bu güzel tarifimi paylaşmak istiyorum bugün...
Sanırım bu paylşamım ardından bu güzel lezzeti denemeyen kalmayacak benden söylemesi...
Malzemeler
- 200 ml krema (küçük kutu)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt tozu
- 1 paket vanilya
- 3,5 - 4 su bardağına yakın Hindistan cevizi
Üzeri İçin
- Hindistan cevizi
Yapılışı : Derin bir kaba krema , şeker ve süt tozu alınarak şeker eriyene kadar çırpma teli ile karıştırıyoruz ve hindistan cevizi ve vanilyamızı da ilave ediyoruz...
Elde ettiğimiz bu karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak yuvarlayıp minik toplar yapıyoruz...
Bu sırada dilerseniz içine fındık koyup yuvarlayabilirsiniz...
Buzdolabında biraz beklettikten sonra hindistan cevizine bulanarak çikolata sosu ile servis yapabilirsiniz....
Elde ettiğimiz bu karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak yuvarlayıp minik toplar yapıyoruz...
Bu sırada dilerseniz içine fındık koyup yuvarlayabilirsiniz...
Buzdolabında biraz beklettikten sonra hindistan cevizine bulanarak çikolata sosu ile servis yapabilirsiniz....
Denemenizi tavsiye ederim hem çok basit hem de çok lezzetli ....
Afiyet Olsun...
Çok güzel görünüyorlar. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilTeşekkür ederim...
Sil