expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

17 Temmuz 2017 Pazartesi

Keçi Sütlü ve Üstün Lezzet Ödüllü GOLF MARAŞIM…



Hem keçi sütlü hem de ödüllü Golf Maraşım yepyeni lezzetleriyle hayatınızı tatlandırıyor


Bunaltıcı sıcaklarda hepimizin tek tercihi  elbette ki dondurma…
Anın tadını çıkartarak serinlemek gibisi yok pakedi açıp damağınızda o misss gibi kokunun lezzetle buluşup damakta bıraktığı o eşsiz duyguyu hissedebilmenin verdiği keyif, anlatılmaz yaşanır diyorum 
Beni az çok tanıyanlar bilir koku ve lezzet hassasiyetimi .Keçi ve koyun sütünden yapılan ürünleri tercih ederken hep bir durup düşünürüm Golf Maraşım bu işi nasıl başarmış bilmiyorum ama ortaya mikemmel bir iş çıkarmış .Üstelik kullanılan şekeri miktarı lezzet eşitliğini bozmayacak bir dengede tutulmuş.


Maraşım neden farklı?

Çünkü Maraşım Bol Keçi Sütlü ve inanılmaz derecede lezzetli keçi sütünü ve yoğun Antep fıstığının o vazgeçilmez lezzetini hissettirmekle kalmıyor sizi benzersiz tadıyla mutlu ediyor…


Biz çok ama çok sevdik sizlerinde çok beğeneceğine inanıyorum….


Türkiye’nin ilk ve tek Üstün Lezzet Ödüllü* dondurması Maraşım, yenilenen lezzetleri ve keçi sütlü içeriği ile sofralarınızın vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ediyor. Ekmek kadayıfı, tel kadayıf, ayva tatlısı, kabak tatlısı ve irmik tatlısı sofralarımıza lezzet ve mutluluk katıyor.



Maraşım, Golf Dondurma’nın Kahramanmaraş’taki tesislerinde Maraş dondurmasının geleneksel kıvamıyla üretiliyor; Maraşım’ın gerçek lezzeti ise Maraş Dağları’nın eşsiz salebinin taptaze keçi sütüyle buluşmasından geliyor.  Maraşım ayrıca, yeni reklam kampanyasındaki; “4 Keçi ve 1 Soner Sarıkabadayı” düetiyle de “algıda” Maraş”lılara “kalbinde keçi sütü yoksa gelme” diyerek Maraşım’ın gerçek lezzetinin içindeki taptaze keçi sütüne dikkatleri çekiyor.




Dondurma tatlıyla buluşunca…

Maraşım’ın mevcut ürün ailesine; dondurmasını tatlı ile yemeyi sevenler için modern mutfağın vazgeçilmez tatlıları eklendi: Ayva Tatlısı, Kabak Tatlısı.  Enfes tatlılar, muhteşem Maraşım Sade dondurma ile buluştu, dondurma yeme keyfi; sofrada başlayıp ağızda devam eden bol meyveli bir şölene dönüştü. Büyükannelerimizin eşsiz irmik helvası ise, ceviz parçaları ve keçi sütlü Maraşım sade dondurma ile birleşti. Dondurmalı tatlılarda bir ilk olan Maraşım İrmikli Sade Dondurma, bizi geçmişin yolculuğuna çıkarıyor. 




Yeni kulplu pratik ambalajıyla dondurmanızı sunmanız artık çok kolay…
Eşsiz ve besleyici, üstelik doğal keçi sütüyle yapılan Maraşım sade dondurma, hem tel kadayıfını hem de ekmek kadayıfını şahane bir lezzete dönüştürürken; tüketiciye servis kolaylığı sağlayan pratik ambalajlarıyla da yenilendi. Maraşım’ın özel tasarımlı ambalajı sayesinde; hem dondurmanızı hem de tatlınızı ambalajın kulplarından tutarak kolayca kutusundan çıkarın ve hızlıca servis yapın. Üstelik pratik dilimleriyle, dondurmanızın tadını doyasıya çıkarın.  


Maraşım neden farklı?
Çünkü Maraşım Bol Keçi Sütlü

Zengin kalsiyum içeriği ve kolay sindirim özelliği ile keçi sütü oldukça faydalı. Geleneksel Maraş Dondurması’na da o bildiğimiz, aradığımız lezzetini veren en önemli malzeme keçi sütü. 


Çünkü Kahramanmaraş’ta üretiliyor
Maraş dondurmasının hası Kahramanmaraş’ta üretilir. Maraşım’da Golf’ün Kahramanmaraş’ta kurulan yüksek teknoloji ve modern fabrikasında üretiliyor. Maraş dondurması geleneği Golf’ün fabrikasında yaşatılıyor.

Çünkü Kıvamı da Geleneksel !
Geleneksel, hakiki Maraş Dondurması’nın, sütün büyük kazanlarda kaynatılarak suyunun buharlaştırılması sayesinde bildiğimiz kıvamına kavuştuğunu biliyor musunuz? Maraşım da son derece modern tesislerde, geleneksel üretim yöntemleri referans alınarak üretiliyor ve o çok sevilen yoğun kıvamı da işte bu yöntemlerden geliyor. 


Çünkü Maraşım’da Ahir Dağları’nın Salebi Var!
Maraşım’ın içeriğinde Maraş’ın Ahir Dağları’ndan gelen salep kullanılıyor. Böylece, hem tadı hem de kıvamı ile “Gerçekten Maraşım” sözünü hak ediyor.





Golf Maraşım , vazgeçilmez dondurma tercihlerim arasındaki yerini aldı bile, umarım ilk günkü lezzetini yıllar boyu kaybetmeden damaklarımızı şenlendirmeye devam eder…

Mutlu olun ve mutlu kalın sevgili blogcanlarım…

1 yorum:

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...