expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

8 Haziran 2017 Perşembe

TAÇ INOVA , İnovatif Ürünleri ile EVTEKS 2017 'ye Damgasını Vurdu...

Doğayı evi kabul edip, hayata yenilik katan mucizeleri Taç İnova ile keşfedin !


 Türkiye'nin ev tekstil sektörünün lideri Zorlu Tesktil Grubu'nun , İnovatif urünlerini " TAÇ İnova " çatısı altında toplayarak , sıradışı ve şaşırtıcı hayatı kolaylaştıran fikirleri ve akıl dolu tasarımları ile bizler için tasarladığı Serin Tutan Pike , yepyeni Taç Bamboo Koleksiyonu , Mite 'lara (akaralara) karşı korunaklı bir alan yaratan TAÇ Anti -Mite Koleksiyonu ,yazın serin  kışın sıcak tutan TAÇ Inova Outlast Yastık gibi ev tekstilinde devrim yaratacak sıradışı ürünleri ile büyük beğeni topladı...











 Bu yıl  23.'sü düzenlenen CNR Expo 'da gerçekleşen  Evteks İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarına 3 ayrı standla katılan Zorlu Tekstil, hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan son teknolojiler ışığında tasarlanan İnovatif ürün grubu Taç İnova , sıradışı ve şaşırtıcı ürünleriyle yer alıyor.
Uyku anında, vücudun ısınmasıyla ortaya çıkan cilt yüzeyindeki ısı ve nemi emerek,cildin serin kalmasını sağlayan TAÇ Serin Tutan Pike , sıcak yaz gecelerinde  konforlu bir uyku ortamı sunuyor biz tüketicilere.


Tekstil ürünlerinin içinde bulunan ısıya duyarlı faz değiştiren mikro kapsüller sayesinde ısı yönetimi sağlayan Outlast C teknolojisi ile üretilen bir tarafı yazlık ,diğer tarafı kışlık kullanıma uygun Taç Inova Outlast Yastık ise;ısı yönetiminin yanısıra nemi azaltmaya da yardımcı oluyor.



Taç İnova , hassas ciltler için de çözüm sunarak yaşam alanlarına sağlıklı bir dokunuş katıyor.
Sürdürülebilir Bambu ağaçlarından  elde edilen  Bambu elyafının cilde dost dokusu ile üretilen TAÇ Bamboo , özel yapısı ile sağlığına özen gösteren kişiler için benzersiz bir ürün diyebilirim.




Anti -Mite Koleksiyonu'nda yer alan nevresim takımları, halılar, yastık ve yorganlar ise toz akarlarını ortamdan uzak tutarak gözle görülmeyen canlıları yaşam alanlarımızda barındırmıyor.



Doğanın yeniden doğuşunu müjdeleyen  rengarenk dokunuşlarıyla tazelenme hissi yaratan minik çiçekler ve doğanın eşsiz uyumunun yansıtıldığı zarif renkler TAÇ Spring Love Koleksiyonunda yer alan nevresim ve pike takımları içinizi ferahlatacak.


Karanlıkta ışıldayan ve hız kamaştıran yepyeni bir koleksiyon TAÇ Glow ise sizi şaşırtacak..
Kalitesine her daim güvendiğim yıllardır tercih ettiğim ürünlerinin yanı sıra fuarda karşılaştığım inovasyon harikası tasarımlarıyla Taç farkını tüm tüketicilere yansıtacak.



Medya Evi davetiyle katıldığım fuarda biz kadınların alişverislerinde vazgeçilmez tercihleri arasında olan ev tekstili yeni tasarımlarıyla bir kez daha alınacaklar listemizi kabarttı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...