expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Pakmaya ile Ramazan Etkinliği


  Geçtiğimiz günlerde Tribeca İletişim ve Danışmanlık Sevgili Ceyda Hanım'dan almış olduğum nazik davet üzerine katılmış olduğum Pakmaya Ramazan Etkinliğinde katılımcı blogger arkadaşlarla birlikte kendi tatlı tariflerimizi hazırladık .



Pakmaya Uygulama Merkezinde gerçekleşen bu keyifli etkinlikte varolan dostlukların pekiştirilmesi yanısıra bir çok değerli insanlarla birlikte keyifli vakit geçirdik.Birlikten kuvvet doğar misali değerli eğitmen şefimizin de bizlere eşlik etmesiyle birlikte iftar saatine kadar birbirinden leziz tarifler hazırlandı. Etkinlik sırasında hazırlamış olduğumuz tariflere Pakmaya Mutfağın Yıldızı  sitesinden ulaşabilirsiniz…




  Ramazan ayının o manevi bütünlüğü sağlayıcı ortamında Pakmaya ekibi ve Tribeca İletişim'in birbirinden şeker çalışanları Ceyda Hanım ve Dilara Hanım 'ın samimi tavırlarına Pakmaya yetkilisi Elif Hanım'ın da ilgisi ve sıcaklığı eklenince çok güzel geçen bir organizasyon oldu.Tatlı  yiyelim tatlı konuşalım derken adeta tatlı cennetinde bulduk kendimizi ve herbirinden azar azar tadımlayabildik hiçbir lezzetin hatırı kalmaması adına eee malum nimeti küstürmemek gerekir .


  Pakmaya hepimizin yıllardır bildiği ve güvendiği aslında yalnızca maya ile adının anıldığı ama son yıllarda gelişen ürün yelpazasiyle çeşit çeşit Ramazan tatlıları , tatlısız olmaz diyen bir millet olan bizlere yardımcı olacak birbirinden farklı ve gelenesel lezzetteki tatlılarıyla olmazsa olmazlarımız arasında yerini aldığı ve almaya devam edeceği de kesin.




  Geçtiğimiz aylarda  Pakmaya Aşure'yi denemiştim ve inanılmaz derecede nefis bir lezzetti saatlerce hazırlama ve pişirmeye vakti olmayanlar için müthiş kolaylık üstelik kendi elimizle yaptığımız lezzete de çok yakın olması beni mutlu etti .Yanısıra bizzat denemiş olduğum Keşkül ,Supangle ve Tavuk göğsünü de gayet başarılı buldum. 3 yıl önce girmiş olduğu toz tatlı ve pişirme gurubundaki başarısı bence takdir edilecek kadar güzel ve lezzetli.Pakmaya birbirinden farklı un çeşidiyle de lezzetli ekmekler üretilmesine katkıda bulunuyorlar.Biz tariflerimizi hazırlarken etrafı saran misss gibi pide kokusu kadar lezzetiyle de başarılıydı.Pakmaya hakkında kısa bir bilgi aktarmak istiyorum sizlere;


 Pakmaya markası ile Türkiye’de fırıncılık sektöründe bilimsel yöntemlerle üretilen maya kullanımının öncülüğünü yapan ve tüm ülkede kullanımını yaygınlaştıran Pak Gıda, 1972 yılında kurulmuştur. Pakmaya kurulduğu günden beri istikrarlı bir şekilde büyüyerek bugün 250.000 ton yaş maya kapasitesiyle dünyanın 130 ülkeye ihracat yapan sayılı büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Pakmaya, maya üretimi ve üretim kapasitesi bakımından Türkiye’de lider, dünyada ilk üç firma arasında yer almaktadır. Ayrıntılı bilgiye  Pakmaya' nın internet sitesinden ulaşabilirsiniz…


 Bu keyifli Ramazan Etkinliğine davetlerinden ve bu güzel jestlerinden dolayı Pakmaya ve Tribeca İletişim yetkililerine teşekkürlerimi gönderiyor ve saygılar sunuyorum.

Bir başka keyifli etkinlikte daha buluşmak dileğiyle…
Hoşça ve Mutlu kalın , Sevgili blogcanlarım…


2 yorum:

  1. Ne guzel bir gun gecirmissiniz :)
    Sevgiler,
    www.theladiesdelight.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Tatlilarin resimleri bile agzimin suyunu akitti . 😊 ne güzel bir etkinlik olmuş. Sizin yerinizde olmak isterdim . 😊 ssevgiler .

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...