Malzemeler
- 1 paket tuzsuz etimek
- 1 lt süt
- 4 su bardağı toz şeker
- 3 çorba kaşığı nişasta
- 2 poşet krem şanti
- 1 paket vanilya
- 1 yumurta
- 3 su bardağı su
- 1 çorba kaşığı margarin
- Hindistan cevizi üzeri için
Büyük bir borcama veya tepsiye Etimekler dizilir ... Üzerlerine hazırlanan şerbet sıcakken dökülür ve etimeklerin şerbeti çekmesi beklenir... Bunun üzerine hazırlanan muhallebi dökülür ve bir spatula yardımıyla yüzeyi düzeltilir...
Ayrılan 1,5 su bardağı sütle birlikte çırpılan krem şanti de muhallebinin üzerini kaplıyacak şekilde yayılır ve 2-3 saat buzdolabında soğumaya bırakılır ve hindistan cevizi ile kaplanarak servis yapılır...
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...